Evenimentul Zilei > Sport > „Săracul” Ronaldo șochează din nou. Pe ce ar plăti o avere ca să nu se mai simtă „în cușcă”
„Săracul” Ronaldo șochează din nou. Pe ce ar plăti o avere ca să nu se mai simtă „în cușcă”

„Săracul” Ronaldo șochează din nou. Pe ce ar plăti o avere ca să nu se mai simtă „în cușcă”

În timpul unui interviu acordat pentru Daily Mail, Cristiano Ronaldo a dezvăluit latura ascunsă a faptului că este o icoană mondială. Iar răspunsurile date lui Piers Morgan au surprins fanii la nivel mondial.

Întrebat cum este să fie atât de bogat, şi cum este să fii Cristiano Ronaldo, răspunsul a luat prin surprindere pe toată lumea: „Mă simt în cușcă, a fi eu este plictisitor”. Tânărul de 34 de ani este unul dintre cele mai faimoase personalităţi din lumea sportului de pe planetă, după ce și-a petrecut cea mai mare parte a carierei ca unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

Cristiano Ronaldo spune că faima i-a făcut viața plictisitoare și că vrea „să fie din nou liber”

Pe lângă câștigarea titlurilor interne cu Manchester United, Real Madrid și Juve, atacatorul a dus Portugalia către un Campionat European și a revendicat cinci baloane de aur pentru el însuși.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari sportivi ai Planetei, dar portughezul a ajuns să nu se mai bucure de faimă şi spune: „Nu am intimitate, nu pot merge cu copiii în parc sau la bar cu prietenii”.

Cristiano Ronaldo: „Aș plăti pentru a-mi recupera intimitatea”

Cristiano Ronaldo: „A fi eu însumi este plictisitor . Când începe notorietatea, totul este frumos. Ești celebru, ești un jucător fantastic, câștigi trofee, înscrii goluri, ești pe prima pagină a ziarelor, la televizor. Dar,  după mulți ani, privești viața într-un mod diferit . Ai o prietenă, ai copii,  vrei o anumită intimitate și nu mai există”, spune vedeta.

Şi continuă: „Confidențialitatea mea a dispărut. Dacă aș avea ocazia acum, aş plăti pentru a-mi recupera intimitatea.  Oamenii spun: „Dar tu ești bogat. Ai bani, ai mașini, ai case… Dar asta nu e tot. Crede-mă, a  fi prea faimos nu este bine. Știți de câte ori am fost în parc cu copiii mei în ultimii doi ani? Zero.

Dacă mă duc în parc, o mulțime de oameni vin brusc. Copiii vor fi nervoși, eu voi fi nervos, prietena mea va fi nervoasă. Nu pot merge la un bar cu prietenii pentru că știu că nu se vor simți confortabil cu mine acolo. Evit să fac astfel de lucruri, pentru că oamenii din jurul meu vor fi mai nervoși decât mine. Simt că sunt într-o cușcă permanentă . Dar este prea târziu să o schimbăm”, a mărturisit celebrul fotbalist în interviul cu Piers Morgan, potrivit goal.