Evenimentul Zilei > Monden > Sar scântei. Cu cine se (mai) iubește Irina Rimes
Sar scântei. Cu cine se (mai) iubește Irina Rimes

Sar scântei. Cu cine se (mai) iubește Irina Rimes

Cunoscuta cântăreață a început o nouă poveste de dragoste. Iubitul artistei activează își el n domeniul muzicii. Moldoveanca focoasă a avut parte, ieri, de o ieșire pasională extremă din partea noului ei iubit, iar totul s-a întâmplat în văzul lumii. Cei doi nu își mai pot ține mâinile acasă.

De fapt, Irina Rimes a „reîncălzit” o relație mai veche și se vede din nou cu  chitaristul său, Cristian Comaroni, cu care a mai vorbit și în anii trecuți. Zilele trecute, Irina și Cristi au fost surprinși de paparazzi cancan.ro în momentul în care au plecat de la casa artistei. Paparazzi au asistat la o scenă de maximă pasiune în momentul în care tânărul a năvălit în mașină pentru a-și săruta iubita.

Cine este Cristi Comaroni?

Cristian Comaroni este considerat unul dintre cei mai buni chitariști pe care vedetele și-l dispută la evenimente. Comaroni a impresionat-o pe Inna. A  făcut parte din trupa „X-Pod”, care a cântat cu Lala Band. „X-plod” a fost prima trupă românească de copii din muzica rock, dar care cântă un gen muzical aparte, constituit din fuziunea progressive-rock cu hard-rock, heavy metal, cu părți de shred și ușoare influențe pop-rock. Ea a fost fondată de frații Andrei și Cristian Comaroni. Aceștia și-au auto-defineit genul ca „adrenalin-rock”.

Anul trecut, în luna ianuarie, Irina Rimes avea 27 de ani și bifase deja mai multe despărțiri și un divorț. Ultima despărțiree, abia ”pronunțată” era de chitaristul trupei alături de care susținea concertele, Cristian Comaroni. Imediat a lansat o piesă: „Nu știi tu să fii bărbat”, dar a declarat public că aceasta se referă la relația cu fostul ei soț, Andi Bănică, bărbat care a părăsit-o pentru o contabilă.

Irina Rimes vorbește despre relație

Relația cu chitaristul a fost ținută cât s-a putut, secretă. Cei doi au fost surpinși intrând împruenă într-un hotel la mare, în vara anului 2018. La începutul anului trecut, relația, însă, se încheia. „Atrag un anumit fel de oameni – talentați și nicidecum normali. Dacă te înzestrează Dumnezeu cu un talent, poți să fii sigur că îți ia din altă parte. Cred că mie mi-a luat abilitatea de a fi fericită și stabilă într-o relație”, a mărturisit Irina Rimes.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro.