Evenimentul Zilei > International > Salvată după 12 zile din taigaua siberiană. O fetiţă de patru ani, căutată cu drone, elicoptere şi câini
Salvată după 12 zile din taigaua siberiană. O fetiţă de patru ani, căutată cu drone, elicoptere şi câini

Salvată după 12 zile din taigaua siberiană. O fetiţă de patru ani, căutată cu drone, elicoptere şi câini

O fetiţă de patru ani din Rusia a fost găsită după aproape două săptămâni de căutări, în taigaua siberiană. Copila a fost căutată cu drone, elicoptere, câini, dar şi de alte zeci de persoane.

Micuţa Karina, din Republica Yakutia, a dispărut în data de 29 iulie, însă autorităţile au fost contactate abia în data de 3 august. Mama a crezut că tatăl ei se afla cu ea, însă de fapt acesta participa la o operaţiune de stingere a unui incendiu. Înainte să dispară, Karina a fost văzută intrând în pădure cu căţelul ei. Aceasta şi-a petrecut 12 zile în pădurile şi mlaştinile din Siberia, scrie publicaţia Russia Today.

Pentru a acoperi întreaga suprafaţă în care a fost căutată fetiţa, autorităţile au mobilizat 60 de persoane, o dronă, un elicopter şi câini. La căutări au participat şi localnici, care au acoperit zona fie pe jos, fie cu bărcile.

În momentul în care a fost găsită, fetiţa abia putea să vorbească, era obosită şi speriată. A fost dusă la spital, iaredicii care o tratează au declarat că se află într-o stare critică, dar stabilă.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: