Soţul Andrei se numără printre cel mai bine plătiţi prezentatori tv din România. Spre exemplu, salariul său este mai mare decât salariul încasat de Mircea Badea pentru emisiunea „În gura presei”.

Astfel, sursa citată sublinia în 2019 că Măruţă încasa 15.000 de euro la finalul lunii, în timp ce vedeta Antenei 3 primea 10.000. În plus, veniturile prezentatorului emisiunii „La Măruţă” sunt completate datorită contractelor de publicitate.

Familia care reprezintă un magnet pentru bani

Conform voxbiz.ro, Măruță are șapte firme împreună soţia lui, Andra, „printre care se numără și Studio 78 SRL, companie prin care Cătălin încasează banii de la Pro TV și care a înregistrat un profit în 2020 de peste 200.000 de lei”. La fel ca soţul ei, şi Andra are numeroase publicitate cu diferite firme, pentru care este plătită cu zeci de mii de euro.

Andreea Esca

Conform sursei citate, Cătălin Măruță a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu. N-a apucat să profeseze în domeniu, fiind atras de radio. Primul loc de muncă, practic.

De la TV Super Nova la Pro TV

Ulterior, el a făcut pasul spre televiziune, la TV Super Nova. A urmat Trupa DP 2, care s-a transformat în Tonomatul de pe 2, la TVR 2. În 2006, el a prezentat şi Eurovision şi a făcut parte din Caravana TVR 50 în evenimente ce au avut loc la Timişoara, Craiova, Iaşi şi Cluj.

În cele din urmă, Măruţă a lăsat TVR pentru Realitatea TV, la care a prezentat a emisiunea „Trezeşte-te la realitate cu Măruţă”. În toamna anului 2017 a venit şi oferta de la Pro TV, odată cu rolul de prezentator al emisiunii „Happy Hour”, care ulterior s-a transformat în ”La Măruţă”.

Un amănunt mai puţin cunoscut este că însuşi Florin Călinescu a intervenit pentru a-l convinge pe fostul şef de la PRO TV, Adrian Sârbu, să-l angajeze pe Cătălin Măruţă.