Juratul emisiunii „Românii au Talent” de la Pro TV, Florin Călinescu, a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță și, printre alte amintiri dezvăluite în premieră, a vorbit și despre salariile pe care le primesc vedetele trustului, pentru prestațiile lor.

Întrebat ce vedetă obține cel mai mare salariu și dacă este adevărat că Andreei Esca are cea mai mare leafă, vedeta de la Românii au Talent a răspuns tranșant, în stilu-i caracteristic.

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a precizat Florin Călinescu, potrivit WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, Florin Călinescu a povestit, în aceeași emisiune, că el a fost cel care l-a convins pe Adrian Sârbu să-i aducă în trust pe Mihaela Rădulescu, pe Andi Moisescu ori chiar pe Cătălin Măruță.

„Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, a spus Florin Călinescu.

Actorul a povestit cum l-a contactat Cătălin Măruță și cum l-a rugat să vină să-l vadă în emisiunea pe care o realiza la momentul acela.

„Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa….mă ruga să vin să îl văd. «Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud…dacă aveți timp să veniți să mă vedeți»…Păi bine mă, unde să te văd? M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a povestit vedeta de la Românii au talent.

Florin Călinescu a comis-o din nou

Un nume legendar în Pro Tv vrea să dea lovitura vieţii! Dacă-i iese, intră în istorie