Evenimentul Zilei > Actualitate > Safturi pentru Simona Halep: „A ajuns pe locul 2, au apărut sponsori cu sume importante de bani. Din acest moment trebuie să demonstrezi ce poţi!”
Safturi pentru Simona Halep: „A ajuns pe locul 2, au apărut sponsori cu sume importante de bani. Din acest moment trebuie să demonstrezi ce poţi!”

Safturi pentru Simona Halep: „A ajuns pe locul 2, au apărut sponsori cu sume importante de bani. Din acest moment trebuie să demonstrezi ce poţi!”

Victor Hănescu (locul 380 ATP) a vorbit despre evoluția din acest sezon a Simonei Halep (7 WTA), și a sfătuit-o pe constănțeancă să-şi formeze un staff puternic care să o ajute să revină în top şi să depăşească momentele dificile din carieră.

„Trebuie să ai lângă tine specialişti care te ghidează şi te ajută să iei decizii bune, să îţi formezi o echipă de profesionişti. Cred că Simona nu a avut aceşti oameni lângă ea. A făcut tot felul de schimbări, dar poate nu ştie de ce le-a făcut sau dacă are idee despre ce oameni trebuie să aibă lângă ea. Este tânără şi nu are experienţă. Familia se implică, dar nu văd acei specialişti care o pot ghida.

Cred că trece printr-un moment greu, în care trebuie să decidă dacă mai merge pe acest drum sau dacă va face schimbări în echipă, în modul ei de a fi şi de a gândi. Simona a pierdut anumite meciuri pe partea emoţională.

Simona a început de jos şi totul a mers de la sine, nu a avut presiune şi nu trebuia să demonstreze nimic. A ajuns pe locul 2. Au apărut sponsori cu sume importante de bani. Asta înseamnă presiune pentru un jucător. Din acest moment trebuie să demonstrezi ce poţi. Ea a intrat în această capcană, există presiune asupra ei şi nu mai poate performa ca până acum”, a spus Hănescu, potrivit ProSport.

Pentru Halep urmează turneul patronat de Ion Țiriac, Madrid Open, ce se va desfășura în perioada 29 aprilie – 8 mai.