„Trebuie să ai lângă tine specialişti care te ghidează şi te ajută să iei decizii bune, să îţi formezi o echipă de profesionişti. Cred că Simona nu a avut aceşti oameni lângă ea. A făcut tot felul de schimbări, dar poate nu ştie de ce le-a făcut sau dacă are idee despre ce oameni trebuie să aibă lângă ea. Este tânără şi nu are experienţă. Familia se implică, dar nu văd acei specialişti care o pot ghida.

Cred că trece printr-un moment greu, în care trebuie să decidă dacă mai merge pe acest drum sau dacă va face schimbări în echipă, în modul ei de a fi şi de a gândi. Simona a pierdut anumite meciuri pe partea emoţională.

Simona a început de jos şi totul a mers de la sine, nu a avut presiune şi nu trebuia să demonstreze nimic. A ajuns pe locul 2. Au apărut sponsori cu sume importante de bani. Asta înseamnă presiune pentru un jucător. Din acest moment trebuie să demonstrezi ce poţi. Ea a intrat în această capcană, există presiune asupra ei şi nu mai poate performa ca până acum”, a spus Hănescu, potrivit ProSport.

Pentru Halep urmează turneul patronat de Ion Țiriac, Madrid Open, ce se va desfășura în perioada 29 aprilie – 8 mai.