Evenimentul Zilei > Politica > Săftoiu a reacţionat după dezvăluirile lui Dan Andronic. Fosta consilieră prezidenţială a vorbit deschis despre “încrengătură sistemului justiție – securitate”
Săftoiu a reacţionat după dezvăluirile lui Dan Andronic. Fosta consilieră prezidenţială a vorbit deschis despre “încrengătură sistemului justiție – securitate”

Săftoiu a reacţionat după dezvăluirile lui Dan Andronic. Fosta consilieră prezidenţială a vorbit deschis despre “încrengătură sistemului justiție – securitate”

Adriana Săftoiu reacționează în urma dezvăluirilor făcute de jurnalistul Dan Andronic, în legătură cu alegerile din 2009. Ea este de părere că acuzațiile sunt foarte grave.

Dan Andronic a dezvăluit într-un articol publicat în Evenimentul Zilei despre o întâlnire de taină în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, cu șefii instituțiilor importante din România, care ar fi avut un foarte important în câștigarea celui de-al doilea mandat de președinte a lui Traian Băsescu

„Eu am plecat în 2007 și în cartea mea spun că mă speria această încrengătură a sistemului justiție – securitate. În locul lui Băsescu poate fi orice președinte. Cum este posibil ca acei oameni care trebuie să apere statul de drept, că vorbim de servicii, că vorbim de justiție, ar putea să facă poftele unui om politic. Asta este parte gravă.

Citește și: Ce spune ȘEFA DNA despre dezvăluirile lui DAN ANDRONIC

În 2017, ne spun acum despre statul mafiot, rămanem să credem că dacă era Traian Băsescu sau nu era Traian Băsescu nu se întâmplau aceste lucruri. În orice stat cu o structură a democrației, nu poți să rămâi pasiv, că oameni care nu ar trebui să se intersecteze cu politicul în felul acesta, o fac. Alinei Bica i s-a adus o acuzație că era amică cu Udrea și că nu trebuie să întrețină relații din postura sa decât oficiale”, a declarat Adriana Săftoiu la Antena 3.

Citește și:  Alina Bica aruncă O BOMBĂ care sperie pe toată lumea! Ce se întâmplă cu alegerile din România

Adriana Săftoiu susține și că: ”În mod evident ar trebui să aflăm și trebuie văzut dacă totuși putem stopa în cazul în care se constată că acesta este un mod de lucru, ca să putem face ceva ca să intrăm într-o normalitate. Ar trebui să avem siguranța ca aceste instituții ne apără pe noi și nu apără niște instituții politice și uneori chiar interesele lor proprii”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: