Evenimentul Zilei > Monden > Să fie asta împăcarea anului? La doar câteva zile de la divorţ, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi dau semne…
Să fie asta împăcarea anului? La doar câteva zile de la divorţ, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi dau semne…

Să fie asta împăcarea anului? La doar câteva zile de la divorţ, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi dau semne…

După ce au divorţat oficial în fața notarului şi au început să scoată la iveală amănunte şocante din căsnicia lor, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au gânduri de împăcare.

Bianca Drăguşanu a publicat, imediat după divorţ, imagini în care se vede foarte clar că a fost bătută de Bodi, iar acesta a acuzat-o la rândul lui de fapte destul de grave, lucru pe care îl regretă deja şi îşi doreşte o împăcare.

Omul de afaceri a declarat pentru Spy News că a sunat-o pe Bianca pentru a-i spune că vrea să se împace cu ea.

„Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii.

De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi.

Am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, a declarat Alex Bodi, potrivit Spy News.