Evenimentul Zilei > Horoscop > Să faci cadouri este o artă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Să faci cadouri este o artă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Să faci cadouri este o artă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi, marți, trei ceasuri rele, eşti vulnerabil la capricii. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. O întâlnire, o veste neaşteptată!

29 decembrie

 

Să faci cadouri este o artă. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 29 decembrie s-au născut Pablo Casals, madame de Pompadour, Jon Voight, regina Elisabeta a României (Carmen Silva), Ovid Densuşianu, Sergiu Dan.

Nimic în „Kalendar”, anul nou al dacilor a fost acum o lună, iar în calendarul creștin-ortodox sunt Sfinţii Marcel şi Tadeu şi cei 14.000 de prunci ucişi din porunca lui Irod. Cercetătorii evrei spun că cifra pruncilor ucişi este mult exagerată. Probabil, lumea era puţină pe atunci, nu cred că, acum două mii de ani, existau în tot Orientul Apropiat 14.000 de prunci, copilași sub doi ani, în acelaşi moment…

Mă pregăteam să vă spun cât de importantă este muzica pentru mine. Câtă sănătate şi bucurie, viaţă şi sănătate aduce muzica bună, de calitate, muzica pentru trei corpuri. Dar, mai mulţi dintre domniile voastre mi-au scris şi mă roagă să detailez puţin cadourile pe zodii, pe care le-am pomenit de Crăciun, ca un ghid interesant pentru darurile de Anul Nou.

Ascult şi mă supun, cum zicea jinnul din sticlă:

BERBEC  Obiecte dedicate, care îi poartă inscripţionat numele, specifice activităţii, obiecte, îmbrăcăminte din piele, mănuşi din piele, artă din fier, statuete, pocale, inel cu rubin, flori de culoare roşie, parfumuri din gama de piele, o sticlă de vodcă fină.

TAUR  Cosmetice de toate felurile, feminine sau masculine, după caz, obiecte de artă din aramă, o cutie de bomboane fondante, îmbrăcăminte din mătase, un lanţişor cu o cruciuliţă, accesorii pentru proprietăţi, pentru casă sau maşină, parfumuri din gama florală, o sticlă de vin scump, roşu, poate chiar Shiraz No.5.

GEMENI  Cărţi, albume de artă, discuri de vinyl, tot felul de tehnologie de înregistrat sau reprodus vocea şi muzica, pulover de lână, neapărat de kashmir, parfumuri uşoare, diafane, flori de câmp, orchidee, o sticlă de gin, neapărat britanic.

RAC   Obiecte din argint, artă din argint, inele, bijuterii din argint. Argintul este metalul zodiei, aduce noroc şi nici nu este, încă, prea scump. Parfumuri din gama orientală, flori în ghiveci, bomboane sau ciocolată neapărat în staniolul argintiu, o sticlă de şampanie franţuzească.

LEU  Obiecte din aur, adică mici obiecte din aur, că nu suntem cu toţii bogaţi, cum ar trebui, de fapt. Portocale, cărţi istorice, romane fluviu, un aparat de luat tensiunea (ştiu leii de ce), cosmetice pe bază de miere, parfumuri din gama florală, flori galbene, aurii şi/sau o sticlă de Grand Marnier, adică lichior de portocale.

FECIOARA  Obiecte cu detalii evidente, lucrate foarte minuţios şi cu multă atenţie, parfumuri puternice, dar dulci, din gama orientală, bijuterii cu multe pietre (semipreţiose, desigur), cosmetice mai deosebite, cărţi vechi, flori de toate culorile, o sticlă de băutură scumpă, din plante – gen bitterul suedez.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE