Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au crezut în Parlament. Doi deputați, amendați de polițiști. Scandal în Centrul Vechi
S-au crezut în Parlament. Doi deputați, amendați de polițiști. Scandal în Centrul Vechi

S-au crezut în Parlament. Doi deputați, amendați de polițiști. Scandal în Centrul Vechi

Un adevărat scandal a izbucnit în Centrul Vechi între doi deputați PSD și polițiști, la o shaormerie

Cei doi parlamentari au fost reclamați de agenții de pază al unui  fast-food deoarece unul dintre ei a refuzat să poarte mască de protecție și făcea scandal.

Este vorba despre Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă, deputaţi PSD de Vaslui.

Ajunși la fața locului, polițiștii au intrat în gura celor doi parlamentari.

„Aleșii poporului” i-ar  fi înjurat și au scos legitimațiile de parlamentari. Până la urmă, pentru a nu ajunge la secția de poliție, cei doi deputați s-au legitimat și au fost amendați.

Adrian Solomon a fost sancționat cu 1600 lei, în timp ce Irinel Ioan Stativa a primit o amendă de 1000 lei.


Situația epidemiologică a României, sabotată? Moment crucial pentru români!

Se mai fac alegeri anul acesta? Azi aflăm răspunsul


Despre acest incident, Poliția Capitalei a transmis că „în această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant”.

 

„Polițiștii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar”, a precizat Poliția Capitalei.

 

„Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: