Evenimentul Zilei > Monden > S-a rupt lanțul de iubire între Pro TV și vedeta trustului? Declarația care zguduie media
S-a rupt lanțul de iubire între Pro TV și vedeta trustului? Declarația care zguduie media

S-a rupt lanțul de iubire între Pro TV și vedeta trustului? Declarația care zguduie media

Andi Moisescu, celebrul prezentator de la Pro TV, a făcut primele declarații după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora acesta nu va mai prezenta cea mai nouă producție a postului din Pache Protopopescu.

Cancan notează că, cu doar puțin timp puțin timp înainte de începerea filmărilor, conducerea Pro TV a decis ca Andi Moisescu nu va mai prezenta emisiunea „Masked Singer România”.

Inițial, Andi Moisescu, vedeta trustului, care urma să prezinte show-ul alături de Selly, a fost înlocuit de un fost prezentator de la Kanal D, nimeni altul decât… Jorge. Neînțelegerile dintre Andi Moisescu și conducerea postului Pro TV au pornit de la bani.

„Exact așa cum cresc și copiii. Aveam senzația că mă joc cu ea și odată a luat-o din loc. Cât sunt eu de modă veche, întotdeauna dispus doar la proiecte pe termen lung, tot nu m-am gândit c-o să treacă atât de repede primii 15 ani și mai ales că emisiunea va rezista. Acum, vorba aia, unde a prins 15, ar putea s-o ducă și ea până la majorat, măcar”, a declarat Andi Moisescu, potrivit impact.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: