S-a găsit gunoi spatial extraterestru! Știre-bombă de la Harvard

S-a găsit gunoi spatial extraterestru! Știre-bombă de la Harvard

Un profesor de renume de la Universitatea Harvard susține că oamenii de știință au descoperit deja „primul semn al vieții inteligente în afara Pământului”.

S-a găsit gunoi spatial extraterestru. Afirmația îi  aparține Avi Loeb, profesor la Universitatea Harvard, Ipoteza este avansată în cartea numită „Extraterestru: Primul semn al vieții inteligente dincolo de Pământ”. Volumul explică pe larg că obiectul ar putea fi opera unei civilizații din alt system solar

S-a găsit gunoi spatial extraterestru

Oamenii de știință au văzut în 2017  „un obiect care trecea prin sistemul nostru solar. “Se mișca atât de repede încât ar fi putut proveni doar dintr-o altă stea”. Loeb susține  că obiectul ar fi fost de fapt „gunoi spațial” dintr-o altă galaxie. Obiectul ceresc a fost numit „1I / 2017 U1 'Oumuamua”.

„Exista o singură explicație concepută: obiectul era o piesă de tehnologie avansată creată de o civilizație extraterestră îndepărtată”, susține cartea, potrivit Yahoo News.

Ne puteți urmări și pe Google News

NASA nu crede că e gunoi spațial, ci un asteroid

NASA a descris obiectul ca „primul obiect confirmat de pe o altă stea care a vizitat sistemul nostru solar. Conform NASA ar fi fost  vorba de o rocă în formă de trabuc. Potrivit acelorași specialiști, obiectul ceres car fi avut o nuanță oarecum roșiatică”.

Meghan nu poate obține pașaport britanic. Încă o palmă!

„De zeci de ani am teoretizat că astfel de obiecte interstelare sunt acolo. Acum - pentru prima dată - avem dovezi directe. Descoperirea deschide noi posibilități de studiere a formării sistemelor solare". Declarația îi aparține lui Thomas Zurbuchen, administrator asociat al Direcției Misiunii Științifice a NASA.

"Nu poate fi un asteroid. E gunoi spațial extraterestru!"

Avi Loeb, astronomul principal d e la Harvard își menține, însî, punctul de vedere. El susține că nu este vorba de un asteroid. “Se mișca prea repede de-a lungul unei orbite caudate. Nu lăsa nicio urmă de gaz sau resturi, E gunoi spatial extraterestru!"

Obiect misterios, fotografiat la Baza 51! Tehnologie  extraterestră?

Loeb cu un doctorat în fizică. Este profesor de științe la Harvard. Ocupă, de asemenea,funcția de președinte al Departamentului de Astronomie de la Harvard.

Ies la iveală poveștile de groază ale elitelor UE: „Toată lumea știa”