Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a făcut dreptate în cazul elevului de la Liecul de Muzică hărțuit de colegi
S-a făcut dreptate în cazul elevului de la Liecul de Muzică hărțuit de colegi

S-a făcut dreptate în cazul elevului de la Liecul de Muzică hărțuit de colegi

Șapte elevi de la Colegiul Național de Artă “Ion Vidu” din Timișoara (n.r. liceu cu profil muzical) au fost pedepsiți după au fost găsiți vinovați de hărțuire. Ei au umilit un coleg în internatul unității de învățământ, la începutul acestei luni.

Elevii de liceu l-au lovit pe puștiul de clasa a IX-a cu prosopul și cureaua, în mai multe zile, la rând, iar după ce copilul le-a relatat părinților că e torturat, a fost retras de la internat.

Părinții victimei au semnalat însă cele întâmplate, și a urmat o anchetă. Săprtămâna aceasta, reprezentanții unității de învățământ au anunțat că au fost luate și primele măsuri pentru sancționarea celor șapte elevi care și-au umilit colegul de internat. Consiliul profesoral al Colegiului Național de Artă “Ion Vidu” din Timișoara a decis, ieri, sancționarea prin mustrare scrisă, însoțită de propunerea de scădere a notei de purtare la patru în cazul tuturor celor șapte elevi. “Elevii au recunoscut din nou că au greșit și și-au luat angajamentul în fața consiliului clasei că nu vor mai încălca regulamentele școlare. (…) Nota finală la purtare va fi stabilită la consiliul de încheiere al semestrului”, a informat conducerea Colegiului „Ion Vidu”.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: