Evenimentul Zilei > Sport > S-a desluşit cel mai mare MISTER din fotbal. Cine este de fapt al 12-lea JUCĂTOR I FOTO FABULOS
S-a desluşit cel mai mare MISTER din fotbal. Cine este de fapt al 12-lea JUCĂTOR I FOTO FABULOS

S-a desluşit cel mai mare MISTER din fotbal. Cine este de fapt al 12-lea JUCĂTOR I FOTO FABULOS

Un teren dintr-un sat din Mureş ar putea ajunge mai celebru decât Santiago Bernabeu sau Camp Nou. Probabil că vă întrebaţi ce are atât de special acest teren. Răspunsul vine din satul Tonciu, comuna Fărăgău.

Terenul sintetic construit în 2012, cu 80.000 de lei, are un copac în mijlocul lui. Cârcotaşii spun că, în aşezarea din teren, copacul este pe post de fundaş dreapta. Viceprimarul comunei Fărăgău, Florea Valentin, a dat vina pe predecesopruii săi. “Nu eram în funcţie atunci când s-a construit terenul”, a spus Florea, informează voceatransilvaniei.ro. Totuşi, acesta a precizat că oamenii nu se plâng de acest lucru. De asemenea, viceprimarul a precizat că “jucătorul nepoftit” nu va fi tăiat.

În şcoala generală aveam chiar în mijlocul terenului un catarig, pe care se ridica steagul. Era în mijlocul terenului de fotbal şi era de fier, dar nimeni nu s-a lovit de el, nimeni n-a fost rănit”, a mai spus Florea. Cei care vor să joace fotbal alături de copac trebuie să plătească 3 lei pe oră.