Românul ucis în Germania despre care autoritățile române nu au recunoscut nimic se numește Vili Viorel Păun. Tânărul de 23 de ani este rudă cu primarul din comuna Singureni, județul Giurgiu, Marian Pătuleanu.

„Da. Este adevărat! Mama lui este verișoara mea. Era în mașină când a fost împușcat. Ieșise de la muncă și mergea acolo să bea o cafea. Știu că lucra la un market. A întârziat un pic în mașină că se uita pe telefon, ca toți tinerii din ziua de astăzi. A ieșit teroristul și l-a împușcat și pe el”, a povestit, în exclusivitate pentru evz.ro. primarul din Singureni.

Marian Pătuleanu a adăugat că băiatul  stătea în Germania alături de părinții săi, Iulia și Nicolae.

„Munceau cam de 4-5 ani în Germania”, a spus primarul.

Acesta a adăugat că nu l-a contactat nimeni din partea autorităților române. „Nici pe mine, nici pe părinții băiatului nu ne-a căutat nimeni din partea autorităților din Germania și nici din România. Părinții sunt dărâmați. Așteaptă să li se spună ceva…”, a spus, în xclusivitate pentru evz.ro, Marian Pătuleanu.

Edilul ne-a mai spus că era şi singurul copil al familiei Păun.

Știrea inițială

Printre victime atacului terorist se mai află mai multe persoane de origine turcă, bosniacă şi bulgară, notează presa germană.

Primarul din Singureni, județul Giurgiu, Marian Pătuleanu,  a vorbit la România TV despre tânărul ucis în atentatul din Germania.

„Este adevărat, am vorbit cu rudele copilului. Este adevărat, maşina în care se afla era a lui. Este ceva terifiant. Era tânăr, avea 23 de ani. Stătea în faţa restaurantului, în maşină.

Nimeni din România nu a luat legătura cu familia decedatului, nicio autoritate. La momentul actual nu se ştie când va fi adus în ţară, era singur la părinţi” , a declarat edilul.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat faptul că până în acest moment au fost identificate şase victime din cele nouă, iar niciuna nu este cetăţean român.

BREAKING NEWS. Un Român printre victimele atacului terorist din Germania?! Reacția MAE