Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a aruncat de la etajul 6 pentru că a fost atacat cu grenade fumigene de polițiști?
S-a aruncat de la etajul 6 pentru că a fost atacat cu grenade fumigene de polițiști?

S-a aruncat de la etajul 6 pentru că a fost atacat cu grenade fumigene de polițiști?

Un scandal provocat de un bărbat din București s-a sfârșit foarte rău pentru protagonist.

Ai ieșit la iveală noi informații legate de cazul incredibil al tânărului care s-a aruncat, vineri, de la etajul al 6-lea al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) l-au atacat cu o grenade-fumigene și se pare că din acest motiv tânărul a recurs la gestul extrem.

Vineri, 31 iulie, în jurul orei 14.00, tânărul despre care vecinii știau că suferă de afecțiuni psihice, a început să facă scandal. Oamenii au apelat numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns polițiști de la Secția 13. Aceștia au solicitat ajutorul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în condițiile în care tânărul îi amenința și lovea cu toată forța cu un extinctor în pereți.

Intervenția mascaților a fost filmată, iar imaginile au ajuns în spațiul public. Pe acestea se poate vedea cum polițiștii, înarmați și dotați cu scuturi, încearcă să îl liniștească pe tânărul care făcea scandal și care era înarmat cu un extinctor. Unul dintre membrii trupei de intervenție a aruncat o grenadă-fumigenă către scandalagiu. Efectul a fost contrar celui așteptat, pentru că tânărul s-a enervat și mai tare.

A fost folosită și a a doua grenadă, apoi mascați au încercat să-l liniștească. Însă, bărbatul a intrat în propriul apartament, s-a închuiat, a ieșit de pe balcon și s-a aruncat în gol. A căzut pe o mașină și s-a rănit foarte grav.

„În data de 31 iulie, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din Sectorul3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului  și provoacă distrugeri.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, iar la vederea acestora bărbatul, aflat  într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze amenințări, după care a pătruns în apartament și a refuzat să deschidă ușa”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.