Evenimentul Zilei > Actualitate > S-A AFLAT TOTUL! Cât cannabis au găsit procurorii DIICOT la „Firicel” din „Las Fierbinţi”. INFORMAȚII BOMBĂ despre un CAZ CONTROVERSAT!
S-A AFLAT TOTUL! Cât cannabis au găsit procurorii DIICOT la „Firicel” din „Las Fierbinţi”. INFORMAȚII BOMBĂ despre un CAZ CONTROVERSAT!

S-A AFLAT TOTUL! Cât cannabis au găsit procurorii DIICOT la „Firicel” din „Las Fierbinţi”. INFORMAȚII BOMBĂ despre un CAZ CONTROVERSAT!

Actorul Cuzin Toma, alias „Firicel” din „Las Fierbinţi”, a fost prins de procurorii DIICOT și s-a ales cu dosar penal, pentru deţinere de substanţe interzise. După o anchetă amplă, DIICOT a decis, recent, să renunţe la acuzaţii, motivând că "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

Reporterii spynews.ro au aflat motivul care a condus, recent, la clasarea dosarului în care Cuzin Toma era acuzat de deţinere de droguri. Mai exact, potrivit informațiilor acestora, actorul avea o cantitate prea mică pentru a putea fi suspectat de trafic.

Conform informaţiilor intrate în posesia jurnaliştilor noştri, poliţiştii şi procurorii antidrog au descoperit asupra lui "Firicel" 1,92 gr. de cannabis, un grinder din material plastic şi un grinder metalic (dispozitive speciale pentru mărunţit "iarba").

De ce a fost cercetat Firicel de DIICOT

La finele anului trecut, sursele citate au dezvăluit că "Firicel" a fost cercetat de DIICOT pentru două fapte penale care sunt pedepsite aspru de Lege nr. 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Pentru una dintre fapte, pedeapsa maximă prevăzută de lege este de 5 ani, iar pentru cea de a doua – 15 ani.