Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat! Scandalul care a făcut-o pe Meghan Markle să plece din Casa Regală britanică
S-a aflat! Scandalul care a făcut-o pe Meghan Markle să plece din Casa Regală britanică

S-a aflat! Scandalul care a făcut-o pe Meghan Markle să plece din Casa Regală britanică

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a provocat un scandal imens cu personalul lui Kate Middleton, consoarta Prințului William fiind primul semn al rupturii din Casa Regală.

Meghan Markle a fost „foarte sensibilă” în legătură cu faptul că este „Numărul Doi” față de Kate Middleton, consoarta Prințului William, cel care va deveni Regele Regatului Marii Britanii și a Irlandei de Nord, a susținut un scriitor specializat în Casa Regală britanică.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, locuiește în prezent în Los Angeles, la conacul lui Tyler Perry, de 18 milioane de dolari, cu Prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, și fiul lor Archie, de 13 luni, după ce s-au retras din toate îndatoriile regale la sfârșitul lunii martie.

Acum, autorul Tom Quinn a susținut că, în timpul ei în familia regală, Meghan a avut discuții aprinse cu personalul Palatului Kensington pentru a „obține atenția pe care o merita”. Vorbind cu Daily Star Online, Tom a spus că Meghan Markle s-a certat cu personalul lui Kate după aceștia i-au respins cererile, dezvăluind: „A fost ca și când în această confruntare i s-a confirmat problema pe care o avea: că este o prințesă de rangul doi.

Tom Quinn susține că incidentul a avut loc în timp ce prințul Harry și Meghan locuiau la Nottingham Cottage, la Palatul Kensington.Autorul regal a spus că a vorbit cu „cineva care era de față” și care s-a simțit extrem de jenat după ce Meghan s-a certat cu un membru al personalului lui Kate Middleton. El a spus că ducesa a cerut membrilor personalului să o ajute cu ceva, dar aceștia i-au spus: „Îmi pare rău, nu pot face asta pentru că lucrez pentru Kate”.

Scriitorul a afirmat că Meghan „a simțit cu adevărat că a fost pusă la locul ei” și a spus că ea ca „prințesă”, „a presupus că atunci când va cere personalului să facă ceva, ei vor face acest lucru”. Meghan a continuat să se certe aprins cu membrul personalului, lăsând-o pe Kate „îngrozită”. El a spus că Ducesa a fost atât de supărată de comportamentul personalului, deoarece simte că nu este tratată cu același respect ca Kate.

El a adăugat: „Este foarte sensibilă la faptul că nu este tratată cu același respect ca și Kate, așa că poate reacționa prost și declanșa un scandal”. Autorul regal a continuat să spună că „mediul extraterestru” în care „oamenii se comportă față de tine” ținând cont de cine va fi următorul monarhul îi era „complet străin” lui Meghan.

Acesta ar fi unul din motivele deciziei de a părăsi îndatoririle Casei Regale.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: