Evenimentul Zilei > Actualitate > Rusia nu este afectată de CONFLICTUL cu SUA. Ce fac rușii pentru a-și COLORA VIAȚA – Galerie FOTO
Rusia nu este afectată de CONFLICTUL cu SUA. Ce fac rușii pentru a-și COLORA VIAȚA – Galerie FOTO

Rusia nu este afectată de CONFLICTUL cu SUA. Ce fac rușii pentru a-și COLORA VIAȚA – Galerie FOTO

Rușii își continuă traiul și viața care-i caracterizează și par să nu fie afectați de situația tensionată dintre Rusia și SUA.

“Fiecare vede cotidianul din punctul său de vedere”, este vorba unui fotograf rus. Cuvinte care se potrivesc perfect a ceea ce înseamnă Rusia.  Chiar dacă fotografiile nu pot schimba lumea, acestea îi pot face pe mulţi să înţeleagă mai bine realitatea în mijlocul căreia trăiesc oamenii.

Imaginile din galeria foto oferită de EVZ par scurte povestiri, viniete cu nenumărate detalii şi contraste, fie că este vorba despre un erou mai puţin obişnuit, fie că este vorba de om simplu surprins însă într-o ipostază comică.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: