Evenimentul Zilei > Politica > RUPTURĂ între ALDE și PSD. LOVITURĂ dureroasă pentru Liviu Dragnea din partea colegilor de alianță
RUPTURĂ între ALDE și PSD. LOVITURĂ dureroasă pentru Liviu Dragnea din partea colegilor de alianță

RUPTURĂ între ALDE și PSD. LOVITURĂ dureroasă pentru Liviu Dragnea din partea colegilor de alianță

Lucrurile nu par să meargă foarte bine în interiorul coaliției de guvernare. Ioan Lazăr vorbește despre strategia ALDE la alegerile europarlamentare.

Ioan lAZĂR, președintele ALDE Alba, a susținut că este foarte probabil ca partidul din care face parte să candideze pe liste separate la alegerile europarlamentare.

 

Această declarație ridică semne de întrebare cu privire la ce se va întâmpla cu alegerile prezidențiale.

 

„După toate probabilitățile, ALDE va participa la alegerile europarlamentare singur, nu împreună cu colegii de coaliție, așa cum s-a tot vehiculat. Nu s-a discutat încă concret, nu s-a stabilit, dar, repet, după toate probabilitățile vom participa separat. Nu vă pot spune dacă la alegerile prezidențiale ALDE va stabili împreună cu PSD-ul să susțină același candidat, vom vedea în viitorul foarte apropiat. Noi ne-am axat foarte mult pe alegerile europarlamentare.”, a declarat Ioan Lazăr.

 

Acesta  spune că partidul său se va concentra foarte mult pe acele zone unde partidele opoziției sunt mai votate: „ Sunt zone din țară în care nu am reușit să ne facem atât de bine înțeleși iar notorietea și încrederea o au alte partide, mai ales în Transilvania, dar ne străduim să scoatem și aici un scor mare, vom vedea și ce reprezentanți vom avea.”, informează Știripesurse.ro.