Evenimentul Zilei > International > Episcopul Rudolf Voderholzer avertizează: Islamizarea Germaniei NU este o simplă FANTEZIE, nu este un VIS
Episcopul Rudolf Voderholzer avertizează: Islamizarea Germaniei NU este o simplă FANTEZIE, nu este un VIS

Episcopul Rudolf Voderholzer avertizează: Islamizarea Germaniei NU este o simplă FANTEZIE, nu este un VIS

Episcopul Rudolf Voderholzer din Regensburg şi-a arătat temerile legate de islamizarea iminentă a Germaniei. El nu consideră că aceste temeri sunt fantezii nejustificate sau chiar patologice. Mai mult, Rudolf Voderholzer consideră islamul ca pe o contradicție a creștinismului.

"Mulți văd astăzi pericolul unei islamizări iminente a Europei Centrale, nu prin cuceriri și ocupații războinice, ci prin azil și fertilitate", a spus episcopul într-o predică la Altötting.

Citând expertul în Orientul Mijlociu, Peter Scholl-Latour, Voderholzer a spus că Occidentul nu trebuie să se teamă de dușmanii externi, ci de "propria credință slabă și propria lor dispreț față de viitor"  Acest lucru arată, de asemenea, "o reticență a descendenților, care poate fi considerată de mulți oameni de pe aceste alte continente drept o invitație de a veni și a astupa golurile".

Voderholzer a numit Islamul un "fenomen anti-creștin" și a criticat "euforia integrării". Episcopul a spus la o rugăciune de seară în Catedrala din Regensburg: "Lumea în care trăim este profund pătrunsă de credințele creștine și de valorile care rezultă".  Și a clarificat: "Islamul, bineînțeles,  este o apariție anti-creștină, cu pretenția de a nega conținutul esențial al creștinismului, adică credința în Dumnezeul, încarnarea lui Dumnezeu în Iisus Hristos "  Doar cei care nu își cunosc credințele sau nu le iau în serios pot considera o integrare profundă a islamului în sociatate", notează catholicnewsagency.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.