Evenimentul Zilei > Justitie > Rudel Obreja, episod din WC-ul DNA: ”Dă-o pe Udrea și scapi!”
Rudel Obreja, episod din WC-ul DNA: ”Dă-o pe Udrea și scapi!”

Rudel Obreja, episod din WC-ul DNA: ”Dă-o pe Udrea și scapi!”

Fostul președinte al Federației Române de Box a făcut dezvăluiri incendiare despre modul în care a fost audiat la DNA, în dosarul ”Gala Bute”. El a vorbit despre relația cu Elena Udrea și cum a fost forțat să o ”toarne” pe aceasta.

Rudel Obreja, 54 de ani, a fost condamnat, în 2018, la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în dosarul ”Gala Bute”, în care au fost acuzații de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani. El a fost eliberat după şapte luni, după ce a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de cinci judecători.

Fostul președinte al Federației Române de Box a povestit un episod consumat în WC-ul de la DNA. ”S-a întâmplat odată în toaleta de la DNA! Într-unul dintre momentele în care mă găseam acolo la anchetă a venit cineva într-o toaletă cu două cabine. Nu era chiar foarte curat acolo. Nici n-am apucat să intru într-una din cele două cabine că a venit cineva lângă mine.

Nu-l cunoșteam și nici n-aș mai putea recunoaște pentru că au trecut deja şase ani de-atunci. Mi-a spus: ”Dă-o pe Udrea și scapi! Dă-o pe Udrea! Dă-l și pe Băsescu! De ce îi ții în brațe?”. Și mi-a mai spus alte lucruri pe care n-aș putea să le spun. Eu cred că omul era din DNA. Modul în care s-a prezentat, cum arată și cum a vorbit, fermitatea. Asta mi-a indus mie… Așa l-am simțit energetic.

În plus în DNA nu merge lumea așa la toaletă. Să zicem că a fost o întâmplare, doar că au mai fost trei situații. Am avut pe cineva în celulă într-o noapte. Era cu drogurile… A încercat să mă tragă de limbă și s-a creat o situație să rămânem doar noi doi în celulă. În mod cert era pus. Apoi, cineva din familie a fost contactat și i-a spus, fiind condiționat, mult mai oficială discuția. Dacă Obreja o dă pe Udrea vă grantez că scapă! Soția mea a venit la mine, pentru că era avocat și putea să vină zi de zi și mi-a transmis ce i s-a spus”, a povestit fostul președinte al Federației de Box, în  emsiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: