Ronaldo, cel mai gras fotbalist din istorie

Ronaldo, cel mai gras fotbalist din istorie

Internaţionalul brazilian al echipei AC Milan ocupă primul loc în topul celor mai graşi fotbalişti din istorie prezentat de The Sun, fiind urmat de William Foulke şi Micky Quinn.

"Brazilianul se află în fruntea listei datorită realizărilor sale în privinţa greutăţii corporale. Dublul campion mondial şi triplul jucător al anului în lume pune la încercare cântarele de mai mulţi ani. Accidentările la genunchi nu au fost blânde cu atacantul echipei AC Milan, dar nici dragostea sa pentru mâncare", potrivit The Sun.             William Foulke, ocupantul poziţiei a doua, fost jucător al echipelor Sheffield United şi Chelsea, chiar era supranumit "Grasul", din cauza greutăţii sale.

De asemenea, Micky Quinn (Portsmouth, Newcastle, Coventry), care are acum 45 de ani, a inspirat o scandare a fanilor: "Este gras, este rotund, valorează un milion de lire sterline - Micky Quinn, Micky Quinn!".             Următoarele poziţii ale topului celor mai graşi 10 fotbalişti din istorie sunt ocupate de Jan Molby, Ferenc Puskas, Neville Southall, Neil Ruddock, Andy Reid, Tomas Brolin şi John Hartson.

Ne puteți urmări și pe Google News