Evenimentul Zilei > Social > Rona Hartner, optimistă! Se pregăteşte de nuntă.
Rona Hartner, optimistă! Se pregăteşte de nuntă.

Rona Hartner, optimistă! Se pregăteşte de nuntă.

Rona Hartner luptă, în continuare, cu cancerul. Dar, în același timp, se pregătește și de nunta cu Herve, iubitul ei francez. Cununia civilă urmează să aibă loc în România, iar ceremonia religioasă în Hexagon, pe o plajă pe Coasta de Azur.

„Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea”, a declarat Rona Hartner potrivit wowbiz.ro.

Rona Hartner a primit vestea cumplită de la medici, în urmă cu ceva timp, însă a reușit să fie operată, cu toate că diagnosticul de cancer de colon este încă unul pe care nu-l poate ignora.

A fost transportată de urgenţă la spital pe 22 februarie şi a fost operată la Spitalul Floreasca, după ce medicii i-au descoperit o tumoare. Ulterior, a c ontinuat tratamentul în Franța. 

„Mi s-a depistat, din cauza unei ocluzii intestinale, un cancer de colon care era ascuns foarte bine. Domnul doctor m-a tăiat şi a trimis acea stenoză la analizat. Am avut şi eu veştile peste trei săptămâni care spuneau că era într-adevăr un cancer.

Oncologul din Franţa mi-a spus că nu mai e nici măcar o zi de aşteptat, că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni, pentru că lângă acea tumoare cancerigenă mai erau încă cinci ganglioane care puteau să trimită oricând metastaze în organism“, a povestit Rona cu ceva timp în urmă. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.