Legenda fotbalului brazilian revine pe teren. Romario are 58 de ani și va juca alături de fiul său

Legenda fotbalului brazilian revine pe teren. Romario are 58 de ani și va juca alături de fiul său Romario. Sursa foto: Twitter/X

Romario, legenda fotbalului brazilian a ieșit oficial la pensie în urmă 15 ani.  Câștigătorul Cupei Mondiale, în vârstă de 58 de ani, a semnat cu America-RJ, un club care joacă în divizia a 2-a din sistemul ligii de fotbal din Rio de Janeiro.

Romario revine pe teren. Va juca alături de fiul său

Romario, care este în prezent președinte al clubului America-RJ, în ciuda faptului că și-a agățat ghetele în cui acum 15 ani, s-a întors pe teren unde va juca alături de fiul său.

Fanii și-au exprimat entuziasmul cu privire la revenirea lui Romario pe teren. Mulți i-au lăudat statutul legendar și abilitățile de a marca goluri, unii chiar sugerând că ar putea depăși jucătorii precum Erling Haaland.

„Nu voi evolua tot campionatul, dar voi juca câteva meciuri cu echipa inimii mele şi îmi voi îndeplini un ultim vis: să joc alături de fiul meu”, a spus Romario.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legenda fotbalului brazilian este senator

Romario este este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. S-a bucurat de succes la cluburi precum Vasco da Gama, PSV, Barcelona și Flamengo. De asemenea, a reprezentat Brazilia, câștigând 70 de selecții și marcând 55 de goluri. În ciuda vârstei sale, revenirea lui Romario la jocul profesionist a fost întâmpinată cu entuziasm.

Romario: The Art of Goal-Scoring Brilliance.Romario. Sursa foto: linkedin.com.

Așadar, Romario va îmbrăca tricoul echipei América din Rio de Janeiro, clubul pe care îl prezidează din ianuarie şi sub culorile căruia a jucat pentru scurt timp în 2009, în campionatul diviziei secunde a statului Rio de Janeiro (Campeonato Carioca Serie A2), care începe în luna mai şi se încheie în august.

Senatorul, posibil candidat la primăria Rio de Janeiro, va juca alături de fiul său

La 30 de ani, Romarinho nu a avut prea multe realizări în fotbalul profesionist. Acesta a marcat doar nouă goluri în toată cariera sa. El se alătură clubului pentru a ajuta în lupta pentru promovarea în gradul superior al fotbalului de la Rio, nivel la care América-RJ nu a mai fost prezent din 2021.

Acesta este si motivul pentru care Romario va juca alături de fiul său, atacantul Romarinho, care a semnat contractul cu echipa América din Rio de Janeir în martie, informează thedailystar.net.