Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri în premieră. Momentele intime trăite de Dani Oțil cu Romario. „Eu îi ziceam deep”
Dezvăluiri în premieră. Momentele intime trăite de Dani Oțil cu Romario. „Eu îi ziceam deep”

Dezvăluiri în premieră. Momentele intime trăite de Dani Oțil cu Romario. „Eu îi ziceam deep”

Dani Oțil a povestit o întâmplare de pomină trăită în Grecia, în timpul unei vacanțe petrecute la Mikonos, alături de fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil a povestit o întâmplare pe care a trăit-o în timpul unei vacanțe din Grecia. Acolo unde vedeta de la Antena 1 s-a dus împreună cu Mihaela Rădulescu. Pentru că avea probleme musculare, Dani s-a dus să facă un masaj. Dar, a avut parte de o experiență bizară, după cum a spus într-un podcast realizat alături de Mihai Bobonete.

Experiență bizară avută de Dani Oțil în timpul unui masaj

„Făceam niște antrenamente foarte grele și aveam tot timpul spatele încrâncenat și eram la Mikonos (Grecia), acolo unde, știe toată lumea, este patria sexualității deschise. Eu nu sunt homofob de felul meu. Dar e bine să nu ne exprimăm fizic unul față de celălalt. Mă deranjează că de multe ori dau semnalele greșite și mă simt, pe bune, agresat.

Eram cu Mihaela în Mikonos și ea, la un moment dat, zice: „Băi, vezi că am aflat, că ăștia la hotel, au unul dintre cei mai căutați masori de pe insulă. E Romario din Brazilia. Ți-am găsit un loc abia marți. Am vorbit la recepție, că mă plictiseam, îți scoate ăsta torticolisul.”

Cobor la masaj în niște catacombe, trec de o ușă ca din vechile povești cu pitici, intru în cămăruță, casa piticilor, ușor apăsătoare atmosfera, și mă primește Romario”, a povestit Dani Oțil.

„Plătisem în avans, pe Romario nu-l mai prindeai decât marți”

„Acum, eu pe Romario l-am văzut mai din față. Era tuns peste tot, epilat, nu avea nici sprâncene, avea o culoare cacao cu lapte, de reclamă, o piele impecabilă. Lucru care nu mi-a atras atenția. Problema este că atunci când se spăla pe mâni, atunci când mi-a zis să îmi dau jos și chiloții, am sesizat că e îmbrăcat doar în șorț de bucătărie.

Plătisem în avans, pe Romario nu-l mai prindeai decât marți. I-am explicat că vreau ceva mai deep, dar nu știu ce a înțeles el. Mă lua de la vârful degetelor de la picior, urca, avea o mână… Problema e că avea și un deget. M-a întors cu fața în sus. El vorbea în portugheză, eu nu știam portugheză. Eu ziceam deep. (n.red. adânc) De fapt el nu făcea masaj, el făcea altceva…”, a mai afirmat Dani Oțil.