Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin dă de pământ cu Mihaela Rădulescu. Premieră în lupta divelor
Andreea Marin dă de pământ cu Mihaela Rădulescu. Premieră în lupta divelor

Andreea Marin dă de pământ cu Mihaela Rădulescu. Premieră în lupta divelor

Andreea Marin a vorbit despre relația tensionată pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, în perioada în care cele două vedete străluceau la TV.

Între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu există o antipatie de lungă durată, speculată de presă de-a lungul timpului. Fosta vedetă a emisiunii „Surprize, surprize”, a vorbit despre rivala sa și a recunoscut că a fost deranjată de ieșirile publice pe care Mihaela Rădulescu le-a avut la adresa sa.

Relația tensionată dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „De multe ori nu am avut cu cine”

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”. A afirmat Andreea Marin la Metropola TV.

Cele două au apărut, în același timp, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea „Uite cine dansează”, de la Pro TV. Nici atunci nu a putut fi vorba despre o reconciliere. „Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant…îmi place dansul.

„N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine”

Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!” A mai spus Andreea Marin.

În urmă cu câțiva ani au fost făcute publice interceptări efectuate de DNA într-un dosar ce-l viza pe Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu. În cadrul unei discuții, Andreea Marin era numită „vită” de Mihaela Rădulescu.

„Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment!”

„Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!

Un om atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist!” A conchis Andreea Marin.