UPDATE / În urma efectuării, cu celeritate, de activități specifice informativ-operative, polițiștii din Ilfov, cu sprijinul  polițiștilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au depistat si identificat autorul faptei.  În prezent, acesta se afla in custodia Politiei.
În cursul zilei de astăzi , 27 iulie  a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce descărca moloz din autovehiculul cu care s-a deplasat în localitatea Dărăști (Măgurele), pe un teren viran, a constatat că descărcase și o pătură legată cu bandă adezivă scoch și care prezenta forma unei siluete de om.
Imediat, polițiștii de la Măgurele s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se afla cadavrul unei persoane.
Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov a constituit, de urgență, o echipă operativă de lucru, formată din ofiteri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, polițiști criminaliști, grupa operativă împreună cu șeful Poliției orașului Măgurele, polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și alte forțe operative, și a dispus deplasarea, de îndată, la fața locului, pentru efectuarea de verificări și investigații.
De asemenea, a fost anunțat procurorul de caz de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Ilfov, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, în vederea deplasării la fața locului, pentru activități specifice.

Te-ar putea interesa și: