Evenimentul Zilei > Actualitate > ROMÂNIA SUB COD ROȘU. Viscolul și zăpada au IZOLAT județele Buzău și Brăila. Drumurile naționale sunt ÎNCHISE
ROMÂNIA SUB COD ROȘU. Viscolul și zăpada au IZOLAT județele Buzău și Brăila. Drumurile naționale sunt ÎNCHISE

ROMÂNIA SUB COD ROȘU. Viscolul și zăpada au IZOLAT județele Buzău și Brăila. Drumurile naționale sunt ÎNCHISE

Doar pe un singur drum național se mai putea circula, azi dimineață, în județul Brăila. Restul arterelor de circulație au fost nchise de autorități. În Buzău, de asemenea, pe niciun drum național nu se mai putea circula. Ministerul Afacerilor Interne a prezentat situația drumurilor în județele aflate sub cod roșu de viscol și ninsori.

În această noapte, din cauza viscolului puternic, începând cu ora 02.45, circulația a fost închisă pe un segment de 9 km al DN2N, între localitățile Bogza și Dumbrăveni – județul Vrancea. Tot în Vrancea, pe DN23B, traficul a fost temporar închis începând cu ora 03.30, pe un sector de aproximativ 12 km între localitățile Măicănești și Ciorăști.

Începând cu ora 01.15, a fost restricționată circulația pe DN 22, între localitățile Râmnicu Sărat și Brăila (aproximativ 80 km), pentru autovehiculele a căror capacitate depășește 3,5 tone. Din cauza evoluției nefavorabile a vremii și în scop preventiv, tronsonul cuprins între Râmnicu Sărat și limita cu județul Brăila a fost închis traficului începând cu ora 04.30.

Temporar, a mai fost închisă circulația și în județul Galați, pe DN24D, începând cu ora 04.30, dar și în județul Bacău, pe DJ 252 B, pe un segment de aproximativ 10 km, între localitățile Ocheni și Gaiceana.

La ora 8.00 în această dimineață Drumurile Naționale din județul Buzău au fost închise preventiv, respectiv DN2, DN1B, DN2B,DN2C și DN10.

Totodată, de la ora 8.30 Autostrada A2 a fost închisă între București și Drajna, pe ambele sensuri. Rutele ocolitoare sunt DN3 și DN3A. De la aceeași oră, au fost închise toate drumurile naţionale din judeţul Brăila, exceptând DN22 Brăila – Galaţi.

Echipaje ale poliției sunt în dispozitiv și asigură punctele de intrare/ieșire pe aceste drumuri.

Toate aceste secțiuni de drum vor fi deschise imediat ce traficul rutier se va putea desfășura în condiții de siguranță.

Începând de aseară, porturile Constanța-Nord, Constanța Sud-Agigea, Mangalia și Midia Năvodari, inclusiv canalul de navigație Bara – Sulina, au fost închise din cauza vântului puternic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: