Marius Ciubotariu a fost condamnat pentru viol, trafic de persoane şi proxenetism, iar soția lui pentru complicitate la aceste infracţiuni, potrivit London Evening Standard. "Familia Ciubotariu a atras victima în Marea Britanie cu promisiunea unui post de bonă, dar a plănuit încă de la început să o abuzeze. Viaţa tinerei a fost distrusă, dar sper că trimiterea după gratii a celor care au abuzat-o îi va aduce o minimă consolare", a declarat ofițerul Richard Hart, care a investigat cazul.

În 2013, Andreea Ciubotariu (26 de ani) a abordat-o pe tânăra de 18 ani și i-a propus să vină să lucreze ca bonă la Londra, iar imediat după Crăciun fata a ajuns în Marea Britanie, moment în care soțul Andreei, Marius Ciubotariu (31 de ani) a dus-o pe tânără la un hotel unde a violat-o.

În următoarele zile, tânăra a fost abuzată sexual de mai multe ori și i s-a spus că va lucra ca prostituată. Marius Ciubotariu a mințit-o pe victimă că lucrează în poliție și că, dacă va anunța pe cineva, n-o va ajuta nimeni. În ianuarie 2014, fata a fost dusă la mai multe bordele, unde a fost obligată să se prostitueze.

Tânăra a reușit să scape după ce a luat legătura cu niște prieteni ai unchiului ei şi a reuşit să fugă de la familia Cuibotariu, după care s-a adresat poliției, iar cei doi au fost arestați.