Evenimentul Zilei > Actualitate > Românce torturate în Italia ca să se prostitueze. „Mi-au tăiat carnea de pe picior și au pus sare peste ea”
Românce torturate în Italia ca să se prostitueze. „Mi-au tăiat carnea de pe picior și au pus sare peste ea”

Românce torturate în Italia ca să se prostitueze. „Mi-au tăiat carnea de pe picior și au pus sare peste ea”

Într-un reportaj realizat de televiziunea din Italia RAI, prezentat, joi, şi la Antena 3, se arată situaţia prostituţiei din această ţară, punându-se accent pe peștii români și prostituatele românce.

În materialul filmat se prezintă faptul că dintre 100.000 prostituate din Italia, 55% sunt românce, iar 37% dintre prostituatele din Italia sunt minore.

Un „protector” sau „peşte” poate câștiga între 20.000, chiar 30.000 euro pe lună.

De asemenea, fetele se pot împrumuta de la un peşte la altul, funcţie de înţelegerile dintre ei.

Toate fetele, în special minorele nu au nicio cale de a ieși din această rețea. Ele practic sunt captive, iar după spusele unui proxenet român ele sunt bătute dacă nu se supun, iar dacă încearcă să fugă nu au șanse de izbândă.

„Ne trimiteau în fiecare seară să facem mii de euro. În fiecare seară. Am încercat să scap, dar m-au prins și m-au bătut. M-au bătut de atâtea ori, încât nu mai țin minte. Viața mea a fost un infern. M-au legat de un copac într-o pădure în provincia Varesse. Mi-au tăiat carnea de pe picior și au pus sare peste ea”, a mărturisit Adelina, o tânără care a avut norocul să supraviețuiască, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News