Românca și-a făcut operația estetică pe 5 iulie anul trecut, într-o clinică din Milano. Acolo, medicul Mattia Colli, un chirurg în vârstă de 31 de ani, i-a făcut o lipoaspirație abdominală. Operație constă în remodelarea unor părți ale corpului prin îndepărtarea unor depozite de grăsime. Din nefericire, medicul care a operat-o a încălcat numeroase reguli. Astfel, românca a trecut prin dureri cumplite luni în șir, notează Cancan.

După operația suferită, Ana Maria Crăciun a început să se simtă rău. Românca a avut convulsii și febră. Medicul estetician i-a interzis să se ducă la spital, în pofida faptului că femeia acuza dureri insuportabile. După câteva luni de dureri și suferințe, ea a decis să vină în țară. Femeia a ajuns la o clinică din București, unde medicii au supus-o mai multor intervenții, însă toate fără succes, mai scrie sursa citată.

Ana Maria Crăciun s-a întors în Italia, alături de soțul ei, și a fost internată în spitalul din Orzinuovi. Miercuri, românca a murit în brațele soțului ei. Medicii chemați de soțul ei nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

 

Te-ar putea interesa și: