Un caz de-a dreptul tragic este cel al Vioricăi Burtea, o femeie care a murit, în condiții neelucidate încă, la doar 35 de ani, în Ferrara, Italia. Trupul neînsuflețit al româncei a fost abandonat la morgă, de cătra familia care nu dorește să nu mai audă deloc de ea. Motivul: tânăra și-ar fi părăsit copiii.

Viorica Burtea s-a născut în Sinaia, dar este plecată de mult timp în Italia. N-ar mai fi dat niciun semn, deși acasă  așteptau doi copii de 14 și 15 ani. Soțul ei se află în închisoare.

Chiar și așa, trupul Vioricăi Burtea va fi adus în țară pentru a fi înmormântată creștinește acasă, transmite spynews.ro. „Există Dumnezeu care are grija de noi toti! Astăzi cu acordul Primăriei din Câmpina, jud.Prahova, și Ferrara, Italia, am găsit soluția pentru repatrierea corpului neinsuflețit al Vioricăi Burtea, va odihni în pământ natal, va avea o inmormântare creștinească, un loc de veci acolo unde a trăit. În curând, vom publica un apel umanitar pentru cine vrea să ajute. Va multumesc din tuturor celor care de fiecare dată sunteți alături de aceste persoane. Viorica, odihnește-te in pace!”, a scris Alina Cărăbuș pe Facebook.