Evenimentul Zilei > Actualitate > Românca „crucificată” în Italia ar fi fost victima unui criminal în serie
Românca „crucificată” în Italia ar fi fost victima unui criminal în serie

Românca „crucificată” în Italia ar fi fost victima unui criminal în serie

Cazul româncei Andreea Cristina Zamfir, ucisă în Florenţa, prezintă elemente similare cu alte crime care au avut loc în Italia.

Potrivit site-ului articoloTre.com, banda adezivă cu care a fost legată tânăra de 26 de ani este de acelaşi tip cu cea utilizată în alte şase cazuri de crime sau abuzuri sexuale comise în Florenţa şi în întreaga regiune Toscana.

Anchetatorii au realizat profilul criminalului: un italian de aproximativ 50-60 de ani, italian, cel mai probabil client al prostituatelor, cu înclinaţii sado-maso.

Bărbatul şi-a crucificat victimele, iar ulterior, din cauza problemelor de erecţie, le-a bătut până unele dintre ele au murit, au precizat specialiştii. Una dintre victime a scăpat cu viaţă şi a povestit poliţiştilor calvarul prin care a trecut.

Andreea Cristina Zamfir era originară din Hunedoara, dar avea domiciliul în Drobeta Turnu Severin. Ea a plecat în urmă cu patru luni în Italia, împreună cu soţul său, lăsându-şi cei dpi copii în grija bunicilor.

Trupul tinerei a fost găsit luni, sub un pod de la periferia Florenţei. Românca era dezbrăcată şi legată de o grindă orizontală, poziţie ce aminteşte de crucificare.

Descoperirea a fost făcută de un bicilist care trecea prin zonă şi care a aleratat poliţia. Hainele şi telefonul fetei au fost găsite la un kilometru distanţă de locul crimei.

Fata ar fi fost violată, ucisă şi legată cu bandă adezivă de o grindă de lemn „ca şi cum ar fi fost crucificată”.

În urmă cu un an, în aceeaşi zonă, o prostituată italiancă de 46 de ani a fost găsită legată de o barieră într-un mod similar, după ce fusese agresată şi jefuită.