Este vorba despre obiecte de aur alb, set inspitat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi.

Deşi nu a luat parte la ceremonia de la capela St. George din Windsor, Familia Regală a României a fost alături de miri printr-un cadou special, care a constat într-un set de bijuterii. Astfel, Majestata Sa Margareta şi Principele Radu au ales bijuterii din aur alb, de 14 k, marca Malvensky, brand creat de fosta prezentatoare tv Malvina Cservenschi, (n.r. furnizor al Casei Regale).

Mai exact, este vorba despre o pereche de butoni al căror preţ se ridică la 4.000 de lei pentru Prinţul Harry şi o pereche de cercei, (1.300 de lei) şi o brăţară (2.800 de lei) pentru Meghan Markle, bijuterii pe care Malvina le-a trimis cu drag mirilor, potrivit imformațiilor www.click.ro.

Fosta prezentatoare tv le-a trimis alături de bijuzterii şi o scrisoare unde a aşternut cele mai bune gânduri ale ei şi urări de bine.

"Cu ocazia nunţii regale a prinţului Harry cu Meghan Merkle, Casa Regală a României a oferit un cadou simbolic: 3 bijuterii Malvensky, care fac parte din colecţia Infinity. Această colecţie este cea mai reprezentativă şi are la bază opera celui mai faimos artist român, Constantin Brâncuşi. Este un omagiu adus tradiţiiilor şi folclorului românesc.

Prin tot ceea ce creez îmi propun să onorez esenţa spiritului românesc precum şi emoţiile umane cele mai preţioase. Coloana infinitului, simbolul care stă la baza bijuteriilor, reprezintă motivul central al colecţiei. Casa Regală le-a ales pentru a le oferi cadou datorită mesajului special pe care îl traduc, faptul că dragostea adevărată este o forţă care poate schimba lumea, care ne orientează către valori autentice şi ne motivează mereu să devenim cele mai bune versiuni ale noastre", a mărturisit Malvina Cservenschi.

 

Te-ar putea interesa și: