Bogdan Tibusche (37 de ani) a fost denunțat la poliție de fosta sa logodnică, deputata Giulia Sarti, Mișcarea 5 Stele (M5S). Femeia susține că fostul partener de viață i-a furat 23.000 de euro din fondurile electorale.  Totodată, partidul din care face parte  Giulia Sarti este implicat într-un scandal monstruos. Mai mulți deputați sunt acuzați că și-au însușit fonduri ale partidului care erau destinate unor proiecte de susținere a firmelor mici, scrie cancan.ro.

În cadrul unei anchete a emisiunii „Le Iene” (Hienele) de pe Italia 1 a demascat fraudele făcute de mai mulți parlamentari din partidul Mişcarea 5 stele. Lipseau circa 1,5 milioane de euro la apel, bani declarați donați, dar de fapt retrași înainte de donare. Politicienii nu au donat sumele așa cum se angajaseră să o facă, într-un fond de ajutorare a firmelor mici, înființat de partid.

Giulia Sarti se numără printre persoanele implicate în scandal, însă ea îl acuză pe fostul logodnic și colaborator, un român din Bacău, Bogdan Tibusche, pe care l-a și denunțat pentru fraudarea conturilor. Deputata îl însărcinase pe logodnic să se ocupe de transferul banilor donați, însă 23.000 de euro nu au mai ajuns unde trebuie, potrivit stirileprotv.ro.