Evenimentul Zilei > Actualitate > Român în stare critică în Italia! Motivul: A ajutat un bătrân atacat de un tunisian!
Român în stare critică în Italia! Motivul: A ajutat un bătrân atacat de un tunisian!

Român în stare critică în Italia! Motivul: A ajutat un bătrân atacat de un tunisian!

Un român de 45 de ani a ajuns în stare critică într-un spital din Florența, după ce a fost bătut crunt de un tunisian de 20 de ani.

Totul s-a întâmplat la Florența, pe data de 18 august.  Poliția a arestat un tunisian în vârstă de 20 de ani, acuzat că a atacat un român care a sărit în ajutorul bătrânului.

Românul a sărit în apărarea bătrânului de 80 de ani, pe care tunisianul îl atacase din senin.

Poliția de Stat din Florența arestează un tunisian în vârstă de 20 de ani, acuzat că a rănit grav un român de 45 de ani în Piazza Tasso. din Forența. Tânărul care stă ilegal în Italia, a fost arestat după ce a bătut crunt un român de 45 de ani care a intervenit în apărarea unui bărbat de 80 de ani.

Tânărul atacator s-a ridicat brusc de pe o bancă și a început să îl atace pe bărbatul de 80 de ani.  Doi prieteni ai victimei au intervenit imediat: primul l-a împins pe cetățeanul tunisian pentru a-l împiedica să-l lovească pe vârstnic, dar atacatorul a reacționat dur încât a fost necesară intervenția unei a doua persoane, românul de 45 de ani.

Ebervat, cetățeanul tunisian l-a lovit violent cu pumnul în față, şi  i-a fracturat piramida nazală în urma loviturilor, dar i-a provocat și o fractură a tibiei și a fibulei.

Românul a fost transportat la spitalul din San Giovanni di Dio și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, necesitând aproximativ 45 de zile de recuperare.

Atacatorul a fugit în direcția via Giano della Bella, unde s-a refugiat într-o clădire, fiind însoțit de un minor de 5 ani de aceeași naționalitate. Polițiștii l-au urmărit și l-au oprit în timp ce încerca să scape și să ajungă pe acoperișul clădirii.

Mașinile de poliție ale sediului  din Florența l-au urmărit imediat și l-au oprit în timp ce încerca să scape și să ajungă pe acoperișul unei clădiri.

Momentan nu se cunoaște motivup pentru gestul violent. Când a fost arestat, cetățeanul tunisian se afla în compania unui compatriot de 15 ani care a încercat să lovească polițiștii cu pumnii. Tânărul de 15 ani a fost reţinut şi  încredințat unui centru pentru minori, informează informează La Nazione.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: