Evenimentul Zilei > Actualitate > Român împușcat după ce i-a amenințat pe polițiști. Ce armă ținea bărbatul în mână?!
Român împușcat după ce i-a amenințat pe polițiști. Ce armă ținea bărbatul în mână?!

Român împușcat după ce i-a amenințat pe polițiști. Ce armă ținea bărbatul în mână?!

Zi grea pentru un român din Turnu Roșu, după ce a fost împușcat de polițiști în timp ce îi amenința cu o drujbă.

Un bărbat din comuna Turnu Roșu, județul Sibiu, a fost împușcat și a ajuns de urgență la spital, după ce și-a dat soția afară din casă, iar apoi i-a întâmpinat pe polițiști cu o drujba.

„La data de 5 aprilie, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină în localitatea Turnu Roșu, pe strada Malului, în vederea aplanării unui conflict în familie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști, care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat din localitatea amintită și-a agresat soția și a scos-o din locuință.

La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii cu acte de violență. Bărbatului i s-a pus în vedere să înceteze de îndată, însă, în ciuda somației, nu s-a conformat.

În această situație, unul dintre polițiști a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Întrucât nici de această dată agresorul nu a încetat acțiunile, polițistul a executat un foc de armă asupra bărbatului, rănindu-l în picior, potrivit  Antena3.

Agresorul este conștient, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și a fost internat sub pază.

Femeia este în afara oricărui pericol.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt, a încadrării juridice a faptei și aplicării măsurilor legale în consecință”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: