Evenimentul Zilei > International > Român arestat în Italia. Polițiștii au împietrit când au deschis portbagajul mașinii
Român arestat în Italia. Polițiștii au împietrit când au deschis portbagajul mașinii

Român arestat în Italia. Polițiștii au împietrit când au deschis portbagajul mașinii

Un tânăr român stabilit în Italia a fost oprit de poliție pentru un control de rutină, dar când agenții au văzut ce se află în portbagajul mașinii au rămas fără cuvinte.

Românul în vârstă de 27 de ani a fost oprit pe via Col di Lana din Belluno, în timp ce conducea o autoutilitară, scrie Gazetaromaneasca.

Inițial, „problema” polițiștilor era de ce se află românul pe străzi, când regulile impuse pe timpul epidemiei de Coronavirus îi interzic acest lucru, dar la o căutare mai amănunțită aceștia au descoperit motivul.

În mașină, polițiștii au descoperit 32 de biciclete și 4 cadre furate, un lot de o valoare de aproximativ 87 de mii de euro.

Autoritățile l-au dus la secție pe român pentru a se consulta cu patronii de astfel de magazine din apropiere pentru a afla dacă vreunul dintre ei a fost jefuit. Managerul „Cicli The Best” din Romano D’Ezzelino (VI) care, date fiind prevederile actuale, nu mai trecuse pe la magazinul său, a constatat cu stupoare că hoții îl prăduiseră noaptea.

Tânărul român de 27 de ani a fost arestat ca suspect într-o infracțiune de tăinuire și se află în prezent în închisoarea Baldenich.