Turneul „No Filtres” trebuia să aibă loc în perioada 20 aprilie – 29 iunie, începând la Miami și finalizându-se la Oro-Medonte.

Medicii i-au interzis însă solistului trupei, Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, să ia parte la concerte, pe motiv că acesta ar trebui să înceapă un tratament specific problemelor pe care le are.

Membrii trupei au fost cei care au făcut anunțul trist, prin  intermediul unui comunicat de presă, dar nu au vrut să specifice de ce boală suferă cântărețul.

În urma comunicatului, Mick Jagger a ținut să transmită un mesaj admiratorilor săi din America și Canada, prin care își cere scuze dacă i-a dezamăgit:

„Îmi pare rău pentru toți fanii noștri din Amrica și Canada care și-au cumpărat bilete. Îmi pare extrem de rău că vă dezamăgesc în acest fel. Sunt devastat că trebuie să amân acest turneu, dar voi face tot posibilul să revin pe scenă cât mai repede cu putință”, a fost mesajul postat pe Twitter de solistul trupei Rolling Stones”.

Totodată, acesta a specificat că, persoanele care au cumpărat deja bilete la concertele care urmau să fie susținute în Canada și America, vor putea să le folosească atunci când va fi anunțat noul program de concerte al trupei.