Robert De Niro își deschide hotel la 100 km de Vama Veche. Unde va fi și cât costă o noapte

Robert De Niro își deschide hotel la 100 km de Vama Veche. Unde va fi și cât costă o noapte

Robert De Niro își deschide hoteluri de lux la 100 de kilometri de Vama Veche. Primul hotel va fi în centrul orașului Sofia, iar al doilea pe o plajă din Varna.

Aceste proprietăți sunt rezultatul unei colaborări între Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a companiei Black Sea Property, înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins. Parteneriatul strategic are ca scop aducerea renumitului brand Nobu în Bulgaria.

Compania lui Robert de Niro deține 38 de hoterluri

Marele actor este co-proprietar al celebrului lanț-hotelier început în 1996 împreună cu câțiva parteneri de afaceri. În 2013, cu aceeași companie, De Niro a deschis primul său hotel din Las Vegas. În prezent, compania vedetei de la Hollywood deține 38 de hoteluri în toată lumea.

Robert De Niro

Robert De Niro. Sursa foto: Denis Makarenko | Dreamstime.com

Nobu Hospitality, lider global în industria ospitalității de lux

Fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, De Niro și Meir Teper, Nobu Hospitality s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins de atunci portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de reședințe în întreaga lume. În hotelurile de lux ale celebrului actor vin fani din toată lumea, potrivit Realitatea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Robert de Niro, tată la 80 de ani

Recent, actorul a povestit și despre experiența de a fi tată la 80 de ani. El a declarat că uită de toate probleme când se uită la fetița lui și că este o adevărată binecuvântare.

Numele ei întreg este Gia Virginia Chen-De Niro şi s-a născut la 6 aprilie 2023. „Toate preocupările şi grijile mele pur şi simplu dispar atunci când mă uit la ea. Aşa că este nemaipomenit”, a declarat De Niro, vizibil emoţionat.

„Dar ea are un fel foarte adorabil de a te privi, care te absoarbe... Nu ştiu cum o să fie mai târziu, când o să fie mai mare, dar se gândeşte şi observă totul şi priveşte. Este foarte interesant. Aşa că, ştiţi ceva, sunt un tată de 80 de ani şi e minunat şi vreau să fiu cât de mult timp în preajmă... ca să mă bucur de ea”, a mai spus marele actor.