Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Constanța s-a blocat, cu 29 de copii

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Constanța s-a blocat, cu 29 de copii Roata de la Târgul de Crăciun Constanța s-a blocat. Sursa foto: focuspress.ro

A fost panică printre cei prezenți la Târgul de Crăciun din Constanța, după ce roata panoramică în care se aflau 45 de persoane s-a blocat. Printre acestea se aflau și 29 de copii.

Târgul de Crăciun din Constanța a fost inaugurat joi, 30 noiembrie, începând cu ora 17.00, așa cum a anunțat primăria printr-un comunicat de presă. În primele zile, doar câteva sute de persoane au fost prezente, iar majoritatea au plecat acasă înainte de închidere.

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Constanța s-a blocat

Tariful pentru o plimbare la roata panoramică, îndrăgită în special de copii, se ridică la 20 de lei pentru o călătorie scurtă de doar două minute.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus față de această sumă, cei care au optat să admire orașul de la înălțime au fost și prinși în situația neplăcută de a rămâne blocați.

În această situație, ISU Dobrogea a alocat mai multe forțe, între care SMURD, autoscară, autoplatformă.

„Roata de la târg a rămas blocată”, au informat autoritățile.

Militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit rapid pentru a remedia situația la scara panoramică din Parcul „Oleg Danovski”.

Instalația a fost deblocată, iar persoanele aflate înăuntru au coborât în siguranță.

Târgul de Crăciun Constanța

Târgul de Crăciun Constanța. Sursa foto: Facebook

Prețuri enorme la Târgul de Crăciun

În ceea ce privește prețurile de la Târgul de Crăciun Constanța, acestea nu sunt deloc mici. Dovada fiind și numărul mic de vizitatori.

În ceea ce privește deliciile de Crăciun, vizitatorii trebuie să aloce sume începând de la 12 lei pentru un pahar de vin sau o porție de vată de zahăr, iar clătitele cu gem costă 17 lei.

De asemenea, o porție de scovergă simplă costă 18 lei.

Pentru gozleme cu mere și scorțișoară (o variantă a plăcintelor turcești) și gogoși turcești, prețul ajunge la 20 de lei pe porție. Asta în timp ce un kurtos de 180 de grame se vinde la 25 de lei.

Micii sunt disponibili la șapte lei bucata. Alte preparate din carne, precum pastrama, se vând la prețul de 20 de lei pentru 100 de grame, potrivit G4Media.

Patinoar gratuit la Târgul de Crăciun Constanța

La Târgul de Crăciun, Primăria Constanța a pus la dispoziția locuitorilor un patinoar amenajat. Acces este gratuit pentru cei dornici să patineze. Numai că, în prima zi de deschidere, acesta nu avea gheață.

În fiecare zi, începând cu ora 17.00, vor avea loc evenimente speciale. Primăria a pregătit colinde și spectacole live susținute de artiști pe scenă.

Pe 2 decembrie, de la ora 16.00, Fanfara Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol de sărbătoare, iar apoi, pe scena din parc vor evolua Anastasia Moisa, Alesia Somandra, Antonia Ilioiu, Ania Brighidău, Vlad Gurău, Maria Bărbuță, Adelina Ciortescu, Maria Chiruță, urmând ca seara să fie încheiată de îndrăgiții Nicolae Voiculeț și Viorica Macovei.