Conform unui sondaj de opinie publicat luni de Rasmussen Reports, 38 la sută dintre alegători (aproximativ 4 din 10 alegători) consideră că Joseph R. Biden are probleme de sănătate. Oamenii spun că și-au format această părere pe baza a ceea ce au citit și au văzut. dimpotrivă, 48% dintre respondenți  nu sunt de părere că Biden ar suferi de demență.în vreme ce 14% au declarat că nu și-au făcut o părere în această problemă, scrie Washington Times.

Marea problemă pentru Biden este faptul că 20 la sută din votanții Partidului Democrat au răspuns afirmativ la întrebarea pusă de operatorii de sondaj ai Rasmussen Reports: „Din ceea ce ați văzut și ați citit, credeți că Joe Biden suferă de o formă de demență?” Cifrele sunt evident mai mari n rndurile votanților Partidului Republican. Potrivit reprezentanților Rasmussen, 66% dintre republicani și 30% dintre alegătorii care nu sunt afiliați niciunui partid cred că Joe Biden are asemenea probleme.

Președintele Trump și susținătorii săi exprimă de mai multă vreme dubii cu privirea  la capacitatea lui Joe Bien a face față din punct de vedere mental responsabilităților pe care le implică funcția de președinte al Statelor Unite. Tema ar putea deveni extrem de importantă în campania electorală care e apropie. Mai ales că, deocamdată, șefii de campaniei ai candidatului democrat  nu par capabili să blocheze atacurile pe această temă.


Cine va fi contra-candidatul lui Trump: Lenin sau Alzheimer?

De realegerea lui Trump depinde supraviețuirea Civilizației occidentale. Iată de ce


Staff-ul de campanie al lui Biden a profitat de criza de sănătate ca să justifice absența candidatului de la evenimentele publice. Chiar și așa, însă,  Biden a scos-o destul de greu la capăt cu interviurile obline. Unii spun că ar fi fost vorba doar de probleme tehnice. alții susțin că Joe Biden experimentează des probleme de concentrare,

Realizată în perioada 25-28 iunie, cercetarea sociologică a celor de la  Rasmussen Reports se bazează pe răspunsurile a 1.000 de posibili alegători din Statele Unite. Marja de eroare a sondajului este de plus-minus 3%.