Responsabila cu domeniul ecologist a Partidului Democrat este Alexandra Ocasio Cortez și, pe lângă ea, cel mai radical ecologist european ar părea moderat.

Islamista Ilhan Omer este responsabilă cu dosarul Orientului Apropiat. Trebuie să mai adaug că Joe Biden este vândut Chinei și John Kerry mollahilor iranieni?

Stânga americană stăpânește marile ziare și CNN și MSNBC. Acestea, deși erau și înainte de 2016 tot canale de stânga, difuzau totuși informații. Acum au încetat total să fie canale de informații și nu difuzează decât propagandă dușmănoasă.

Poți auzi aici că revoltații au dreptate deoarece „întotdeauna este nevoie de violență pentru a fi ascultat” sau că „Statele Unite sunt esențial rasiste și au fost întemeiate pe sclavagism”.

Stânga americană controlează Antifa și Black Lives Matter. Antifa acționează precum cămășile negre fasciste și precum Sturmabteilung din vremea ascensiunii naziste, doar că mai violent.

Blacl Lives Matter este o organizație rasistă anti-albi, antisemită, care a făcut apel deschis la uciderea polițiștilor, dar acest lucru nu îi împiedică pe primarii din orașe ca New York, San Francisco, Washington D.C., Chicago să boteze străzi cu numele Black Lives Matter.

Stânga americană și-a asigura sprijin în rândurile armatei americane, iar generalii și amiralii care s-au exprimat în aceste zile împotriva lui Trump (Colin Powell, James Mattis, William McRaven, Mike Mullen, Mark Milley) au încălcat toate regulile militare.

Constituțional, Președintele este comandantul șef și ei sunt pasibili de Curtea Marțială.

Stânga americană are în acest context sprijinul miliardarilor și antreprenorilor care sunt gata să accepte toate pagubele provocate de alegerea lui Joe Biden, în măsura în care sunt adepții capitalismului corupt de politică (crony capitalism), de la care așteaptă contracte de favoare.

Ei sunt și adepții unui guvern mondial controlat de nomenklaturi, care să reducă democrația la un simulacru și sunt cu totul gata să se înțeleagă cu China și cu Iranul, dându-le ceea ce cer.

Mulți dintre ei lucrează deja cu China: este cazul lui Mike Bloomberg, Larry Page, Sergei Brin între alții.

(A-ți imagina că miliardarii se tem de Sânga este o utopie. Mulți dintre ei înțeleg perfect ce avantaje ar avea de pe urma unui crony capitalism și a unei guvernări mondiale. O societate condusă de nomenklatură, cu un partid unic, cu mijloace de dezinformare și o societate mai săracă, redusă să trăiască asemenea unei plebe supuse, care să se bucure de pâine și de circ, le-ar conveni perfect).

Niciodată în istoria țării, de la Războiul Civil, Constituția, Bill of Rights, democrația însăși nu au fost mai amenințate.

Ceea ce se petrece este din cauza dorinței de a prelua puterea în mod totalitar.

Partidul comunist american a încercat să preia puterea în Statele Unite, infiltrându-se în aparatul politic, în presă, cinema, la începutul anilor 1950.

A avut loc atunci o reacție salubră grație Comisiei pentru Activități anti-Americane din Camera Reprezentanților, pe care Stânga mondială a numit-o „vânătoare de vrăjitoare” și a identificat-o cu senatorul Joseph McCarthy, care nu a făcut niciodată parte din Comisie, de vreme ce era senator și nu reprezentant.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE