Să reprezinţi Coroana înseamnă să cheltuieşti

Vorba aceea, „obrazul subţire, cu cheltuială se ţine”. Şi intrând în acest joc, Kate Middleton a băgat adânc mâna în bugetul familiei pentru ţinute diverse în 2019. Aşadar, Ducesa de Cambridge a cheltuit „porţia” de 10.000 de euro pe lună pentru haine, pentru a îndeplini propriile obligaţii oficiale, adică 120.000 de euro în total. Date care trebuie confruntate cu anul 2018 când a cheltuit 80.000 de euro.

Prinţul Charles, indulgent cu Kate Middleton

E bine de ştiut că Regalii nu-şi permit să îmbrace haine împrumutate de la marile mărci cum fac starurile de la Hooywood: nu e vorba de făcut publicitate sau o abordare care ar putea fi criticată. În acelaşi timp, rangul şi presiunea media le cer să fie ireproşabili în timpul ieşirilor lor oficiale – media radiografiază constant din cap până în picioare. În acest joc, Kate are mereu asigurat sprijinul reginei şi al prinţului Charles, care se îngrijesc de atracţia arătată de soţia lui William, pentru a face şi mai deosebită imaginea casei Windsor.

Kate joacă o carte interesantă

Nu ştim cât plăteşte Kate efectiv pentru hainele sale, dacă le achiziţionează la preţ mare sau i se fac reduceri, ceea ce ar părea logic, fiindcă simpla apariţie a sa duce la vânzări fenomenale. Ducesa de Cambridge nu numai că poartă doar mărci de prestigiu, dar joacă şi o carte interesantă de a purta haine la preţuri accesibile (prêt-à-porter) descoperite la Gap, Zara sau Topshop, ca să nu mai vorbim despre politica sa de reciclare, ca regina Elisabeta, o practică foarte populară de altfel.

Cu Meghan în minte

Dacă ducesa Kate şi-a mărit bugetul pentru haine în 2019, ar putea fi din pricina că n-a vrut să rămână în urma lui Meghan Markle, noua icoană a modei în clanul Windsor. Tot potrivit Daily Mail, soţia principelui Harry, a cheltuit 250.000 de euro anul trecut pentru a-şi confirma statutul de icoană, dublul sumei la dispoziţia lui Kate, care abia acum pare „modestă”. Mai mult: Meghan ar fi făcut mari eforturi faţă de 2018 când bugetul său depăşea în perioada respectivă 400.000 de euro! Chestiune care a făcut ca pe prinţul Charles să-l treacă sudori reci, având în vedere că asigură stilul de viaţă ai fiilor săi şi al nurorilor băgând anual adânc mâna în bugetul personal.

Și nu au fost doar rochii de seară! Ducesa de Cambridge a ieșit, de asemenea, într-o serie de rochii de haină noi, potrivite și flare, pentru diverse ocazii, inclusiv aceasta, estimată în valoare de 3.000 de lire sterline, la serviciul Anzac din aprilie

Catherine Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o jachetă plisată cu mânecă cu trei sferturi de Oscar De La Renta și o fustă potrivită pentru a vizita Opera Regală

Ducesa de Cambridge sosind pentru o vizită la baza Lewisham de caritate Family Action din Forest Hill, Lewisham

Catherine Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o rochie Eponine London pentru a vizita școlile în sprijinul Sănătății Mintale a Copiilor

Ducesa de Cambridge ajunge la Mercer Hall din Londra pentru a participa la conferința Royal Health's Mental Health in Education

Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, factura de cumpărături pentru anul a avut un preț de 103.075 de lire sterline, regala adăugând șapte rochii de bile noi în garderoba ei (în poză purtând Alexander McQueen și Jimmy Choo la BAFTA British Academy Film Awards la Royal Albert Hall din Februarie)
Cota de cumpărături a lui Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, pentru anul respectiv, a fost la prețul de 103.075 de lire sterline, regala adăugând șapte rochii de bile noi în garderoba ei (în imaginea din stânga, purtând o rochie Jenny Packham în Pakistan în octombrie)
Sursa foto: Daily Mail