Evenimentul Zilei > Monden > Rihanna şi Kanye West, ÎMPREUNĂ. Totul s-a aflat dintr-o mare EROARE / VIDEO
Rihanna şi Kanye West, ÎMPREUNĂ. Totul s-a aflat dintr-o mare EROARE / VIDEO

Rihanna şi Kanye West, ÎMPREUNĂ. Totul s-a aflat dintr-o mare EROARE / VIDEO

Zvonurile în ceea ce-i priveşte pe doi dintre cei mai cunoscuţi artişti R&B din lume, Rihanna şi Kanye West, au fost confirmate. Cântăreţii pregătesc un turneu împreună, informaţia fiind confirmată de un reprezentant al Live Nation.

Informaţia despre colaborarea dintre cei doi s-a aflat după ce o reprezentantă Live Nation din Finlandfa a publicat accidental detalii referitoare la un concert pe care Rihanna şi Kanye West îl vor susţine în Tallin, capitala Estoniei, pe data de 25 iulie. Postarea, publicată pe site-ul companiei, a fost ştearsă la scurt timp, dar nu înainte ca o parte din fanii celor doi să o citească şi să dea mai departe ştirea, scrie contactmusic.com.

Cu toate acestea, reprezentanţii celor doi artişti şi ai companiei Live Nation au refuzat să facă orice alt comentariu pe marginea acestui subiect.

Rihanna şi Kanye West sunt prieteni buni. Artista originară din Barbados are în acest moment o relaţie cu celebrul actor Leonardo diCaprio, în timp ce West este căsătorit şi are o fiică împreună cu Kim Kardashian.