Rică Răducanu, ospătar la 77 de ani. Pește și povești cu fotbaliști

Rică Răducanu, ospătar la 77 de ani. Pește și povești cu fotbaliști Rică Răducanu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Lengenda fotbalului românesc Rică Răducanu și-a deschis o terasă pe litoral, unde îi așteaptă pe români cu cele mai bune preparate și cu povești despre legendarii fotbaliliști Dobrin, Cămătaru sau Ilie Balaci.

Fostul mare rapidist poate fi văzut cât e ziua de lungă la o terasă din Neptun unde se ocupă de clienții terasei Sirena.

Printre poveștile despre fotbalul de altă dată, Rică Răducanu face și pe chelnerul și îi îmbie pe turiști cu cele mai bune preparate care sunt gătite chiar în bucătăria restaurantului - terasă.

Rică Răducanu le transmite turiștilor care ajung la Neptun să nu își facă griji, deoarece prețurile la terasa Sirena nu au crescut foarte mult față de anul trecut, decât cu 20 la sută.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: ”Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!”, așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a comentat Rică Răducanu.

Cât costă o tochitură la terasa lui Rică Răducanu

Comparativ cu prețurile la o masă de prânz în marile orașe, la terasa Sirena se poate spune că sunt chiar acceptabile.

O porție de tochitură de pește cu mămăligă se vinde cu 27 de lei, cu șase lei mai mult față de anul trecut. Un platou pescăresc, cu cele mai bune feluri de pește, are prețul de 37 de lei, față de 40 de lei, în 2022.

La capitolul ciorbe, terasa Sirena are următoarele prețuri: ciorbă de burtă-19 lei, ciorba de văcuță-16 lei, ciorba de fasole-14 lei, ciorba de perișoare-17, 5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță- 31 de lei.

La meniurile fixe, un piept de pui la grătar cu garnitură de cartofi păjiți și cu salată, se vinde cu 34 de lei. O cafea e între 9 și 20 de lei. Preparatele din paste sunt între 17 și 27 de lei, pizza, între 26 și 33 de lei, salata de ton- 29 de lei, omletă simplă- 10 lei, salata grecească- 30 de lei, papanaș cu smântână și cu gem- 18 lei, clătite cu dulceață- 8,5 lei, informează Impact.