Evenimentul Zilei > Actualitate > Revoltător! Fiica abuzată, declarație în lacrimi despre „tata” Drăghici
Revoltător! Fiica abuzată, declarație în lacrimi despre „tata” Drăghici

Revoltător! Fiica abuzată, declarație în lacrimi despre „tata” Drăghici

Bogdan Drăghici, bărbatul cunoscut drept apărător taților și al copiilor, a fost arestat pentru 30 de zile după acuzațiile de abuz emoțional, sexual și violuri repetate asupra uneia dintre fiicele sale vitrege.

Plângând în hohote, fata a povestit anchetatorilor abuzurile și violurile repetate la care era supusă de tatăl său. Potrivit mărturiilor copilei au fost cel puțin doi ani de abuzuri sexuale repetate, începute în seara în care părintele, terminând de citit povestea, s-a strecurat în pat lângă fiica de 10 ani și a început să o atingă „într-un mod ciudat”, potrivit Libertatea.

Persoane care au vizionat înregistrarea depoziției copilei despre tratamentul la care a fost supusă au povestit că fata era absolut traumatizată amintindu-și și retrăind momentele absolut îngrozitoare prin care trecuse.

Potrivit acestora, ea a plâns în hohote în anumite momente, a oftat, a pierdut adesea șirul evenimentelor, mai ales când a fost nevoită să povestească unele dintre cele mai traumatizante momente, dar a părut cuprinsă și de un puternic sentiment de vinovăție.

Surse judiciare au precizat că acesta este starea pe care tatăl său vitreg i-a indus-o vreme de atâția ani. Drăghici a manipulat-o permanent, cu teme pornind de la grija părintească, prin care justifica nevoia de „a-și cunoaște corpul centimetru cu centimetru”, până la a o convinge că ea era sursa lui de energie, că nu știe ce s-ar face fără ea, că s-ar putea îmbolnăvi, ba chiar ar putea să moară, scrie libertatea.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: