Evenimentul Zilei > Monden > Revoltă la Palatul Regal! De data asta, Regina Elisabeta a II-a a mers prea departe
Revoltă la Palatul Regal! De data asta, Regina Elisabeta a II-a a mers prea departe

Revoltă la Palatul Regal! De data asta, Regina Elisabeta a II-a a mers prea departe

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a primit o lovitură cruntă de unde se aștepta cel mai puțin.

Angajații care lucrează pentru regina Elisabeta a II-a au declarat răspicat că refuză să se izoleze de familii și să lucreze pentru regină, fără a părăsi palatul, timp de patru săptămâni.

Anunțul angajaților reginei vine în contextul în care familia regală le-a propus acestora, în perioada sărbătorilor de iarnă, să își părăsească familie și, timp de patru săptămâni, să lucreze pentru regină, neavând voie să părăsească palatul. Măsura a fost propusă în contextul pandemiei provocate de virusul chinezesc.

Personalul a fost rugat să îi ofere reginei sprijin în perioada sărbătorilor pe care o va petrece la la reședința din Sandringham.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Elisabeta a II-a alege totdeauna un loc încântător, la Sandringham, în Norfolk, unde Familia Regală se adună în fiecare an pentru a petrece împreună Ajunul şi Ziua de Crăciun. Totul se petrece în jurul unui brad imens decorat cu ornamente delicate din sticlă care aparțineau cândva reginei Victoria.

Revolta angajaților o poate obliga pe regina Elisabeta a II-a ca, pentru prima dată în ultimii 33 de ani, să își petreacă sărbătorile la Castelul Windsor.

„Regina este extrem de furioasă”, au declarat surse apropiate reginei. „Personalul susține că ce e prea mult, e prea mult. Este absolut fără precedent”.

„Toată lumea vrea să îi fie alături și să o sprijine, dar situația în care ar fi nevoiți să stea departe de familiile lor este absolut de neconceput”.

Surse apropiate familiei regale susțin că în revoltă sunt implicați aproximativ 20 de angajați: cei care se ocupă cu partea de curățenie și mentenanță.

„În perioada aceasta se desfășoară discuții cu echipa în cauză referitor la modul în care se va proceda în perioada următoare, însă este prea devreme pentru a ști cu exactitate cum se va proceda în perioada sărbătorilor de iarnă”, a mai spus sursa citată, potrivit The Sun.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: