Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLTĂ la SCENĂ DESCHIS! La Gala Globurilor de Aur actriţele se vor îmbrăca în NEGRU. Aflaţi motivul
REVOLTĂ la SCENĂ DESCHIS! La Gala Globurilor de Aur actriţele se vor îmbrăca în NEGRU. Aflaţi motivul

REVOLTĂ la SCENĂ DESCHIS! La Gala Globurilor de Aur actriţele se vor îmbrăca în NEGRU. Aflaţi motivul

Un gest în PREMIERĂ ca semn de protest faţă de inegalitatea de gen şi faţă de agresiunea sexuală. Din acest motiv, actriţele s-au înţeles între ele să renunţe la ţinutele de gală colorate şi să vină îmbrăcate TOATE în negru. Nu doar actriţele vor fi în negru, ci şi prezentatoarele.

Încă o noutate,  a fost anunţat că şi Gala Screen Actors Guild Awards, care va avea loc pe 21 ianuarie, va fi prezentată doar de femei.

"Sper că jurnaliştii care vor fi prezenţi la covorul roşu vor întreba despre puterea pe care media o are de a influenţa lumea. La Globurile de Aur au fost nominalizaţi cinci bărbaţi albi la categoria regie. Bărbaţii albi nu sunt singurii oameni care fac filme bune. Ei sunt doar cei care sunt recunoscuţi pentru acest lucru. Să vorbim despre acest lucru pe covorul roşu", a spus regizorul Jennifer Siebel Newsom, cea care a iniţiat campania "#AskHerMore", notează Billboard.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.